Μια απο τις πιο συχνές ερωτήσεις έχει να κάνει με τη διαφορά της κλασσικής τέντας με κάποιο σύστημα τεντοπέργκολας. Η διαφορές των δύο συστημάτων είναι σημαντικές με την λύση της τεντοπέργκολας να υπερτερεί σχεδόν σε όλα τα σημεία για τους παρακάτω λόγους:

Στιβαρότητα κατασκευής: Η τεντοπέργκολα αποτελείται απο οδηγούς αλουμινίου πάνω στους οποίους κυλίονται μικρότερα προφίλ αλουμινίου (κόντρες) με σκοπό να διαμορφώνεται μια στιβαρή διαδοκίδωση.

Αντοχή σε καιρικά φαινόμενα: Η τεντοπέργκολα έχει πιστοποίηση για συγκεκριμένη κλάση αντοχής σε ανεμοπίεση. Αντέχει επίσης περισσότερο βάρος (π.χ. χιόνι).

Αισθητική υπεροχή: Τα προφίλ αλουμινίου σε ίσιες γραμμές βάφονται σε χρώμα που ταιριάζει στο χώρο σας και δένουν αρμονικά με αυτόν.

Μικρότερες κλίσεις: Λόγω της αυξημένης αντοχής τους οι τεντοπέργκολες μπορούν να τοποθετηθούν με σημαντικά μικρότερες κλίσεις απο τις κλασσικές τέντες.

Πυράντοχο πανί: Το πανί είναι πυράντοχο, τριών στρώσεων και προσομοιάζει το neopren υλικό με το οποίο κατασκευάζονται ακόμα και βάρκες. Είναι blockout που σημαίνει ότι δεν αφήνει το φως του ήλιου να το διαπεράσει, ενώ οι αντοχές του είναι πολύ μεγαλύτερες απο τα απλά τεντόπανα.

Στεγανότητα: Οι τεντοπέργκολες διαθέτουν ενσωματωμένη υδροροή στο στηθαίο όπου τα βρόχινα νερά μπορούν να οδηγηθούν σε συγκεκριμένο σημείο.

Επικοινωνείστε μαζί μας για να μελετήσουμε μαζί το δικό σας σύστημα σκίασης. Τηλ: 693 48 33 834